KOSÁR
Anzix

Anzix

  • Cikkszám: DM065
  • Készletinfó: Raktáron
  • Bruttó: 7,600 Ft

Elérhető opciók


Repülj velünk a téli Bükk hegyei felett. A látvány egyszerre absztrakt és lenyűgözően szabályos. Valami különlegeset szeretnél a szobád falára? Ez a kép a te választásod lesz.


Termékeink modern technológiával, időtálló, színtartó nyomtatással készülnek. A faliképeken tűélesek, élénkek a színek, ugyanakkor a képek víz- és részben karcállóak. A képeket vakrámára feszítve, biztonságosan csomagolva szállítjuk, így kicsomagolás után azonnal falra akaszthatóak.


Megrendelésnél kérlek vedd figyelembe, hogy a képeket egyedileg, az általad kért fotóval és méretben készítjük el neked, így a megrendeléstől kezdve a kiszállításig 3-4 munkanap telhet el. Amennyiben sürgősen szükséged van a választott képre, kérlek vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, hogy segíthessünk.


Adatlap
Vászonkép Tűéles kép, csodaszép színekkel. A legjobb minőségű valódi festővászon alapanyagra készítjük el a vászonfotót, időtálló, színtartó nyomtatással. A vászon vakrámára lesz felfeszítve.
Csomagolás A képeinket alaposan buborékos fóliába és kartonba csomagolva küldjük. A csomagban a rögzítőelemek is benne vannak, így a képet kicsomagolás után máris felteheti a falra.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!

Címkék: széles választék, egyedi méretek, klasszikus méretek, szép, művészet, alkotás, díszítés, meglepetés, ötlet, olcsó, emlék, örök emlék, egyedi emlék, ajándék, ajándéktárgy, ajándék ötlet, ajándék ötletek, tökéletes ajándék, szuper ajándék, egyedi ajándék, egyedi, kirándulás, szabadidő, természetjárás, túra, túrázás, díszítés, lakás díszítés, szoba díszítés, interior, interior design, enteriőr, berendezés, lakberendezés, belső dekoráció, dekoráció, dekor, lakásdekor, otthon, lakás, nappali, konyha, előszoba, hálószoba, dolgozószoba, iroda, irodai kiegészítők, irodai design, design, kép, tájkép, egyedi képek, modern falikép, kis méretű képek, nagy méretű képek, akciós képek, falikép, vászonkép, vakráma, természet, természeti kincsek, környezet, fotó, természetfotó, természet fotó, egyedi fotók,