KOSÁR

© Copyright

A DroneMűvek a Szerzői jogokkal és az Adatvédelemmel kapcsolatos információi

A www.dronemuvek.hu domain név alatt található webshop (webáruház), valamint a Facebook (https://www.facebook.com/dronemuvek/) és az Instagram (https://www.instagram.com/dronemuvek/) közösségi hálózatain megjelenő DroneMűvek elnevezésű oldalain a továbbiakban DroneMűvek által publikált tartalmak a továbbiakban tartalom a DroneMűvek üzemeltetőjének a szellemi tulajdonát képezi.

A DroneMűvek-en található minden fotó, kép, grafika, videó és szöveg, vagy más a szerző által publikált tartalom a DroneMűvek üzemeltetőjének a szellemi tulajdonát képezik.

A DroneMűvek-en található minden tartalom a hatályos szerzői jogi törvény szerint egyéni, eredeti jellegű szerzői műnek minősül, és annak bármilyen felhasználásához a szerző – a DroneMűvekírásbeli engedélye szükséges.

A DroneMűvek-en megtalálható tartalmak megosztásátAmely szerint a DroneMűvek-en található tartalmakon elhelyezett vízjel vagy más a szerzőt azonosító, vagy megkülönböztető jelzés a megosztott tartalomról nem kerül eltávolításra, vagy módosításra, vagy annak felismerhetetlenné tétele. Továbbá a tartalom megosztója feltünteti a tartalom forrását és szerzőjét a megosztott tartalom mellett jól láthatóan és olvashatóan. – a szerző engedélyezi, ez azonban DroneMűvek-en található tartalmakon elhelyezett vízjel vagy más a szerzőt azonosító, vagy megkülönböztető jelzés a megosztott tartalomról nem kerül eltávolításra, vagy módosításra, felismerhetetlenné tételre. Valamint a tartalom megosztója feltünteti a tartalom forrását és szerzőjét a megosztott tartalom mellett jól láthatóan és olvashatóan. – a szerző engedélyezi, ez azonban nem vonatkozik arra, hogy a letöltött tartalmakat visszatöltsék az internetre, azokat kitegyék a közösségi oldalukra, a neten elérhető akár privát, akár üzleti blogukra, privát vagy üzleti honlapukra, akár illusztrációként, kísérő képként, vagy a honlap design részeként, az ilyen jellegű felhasználáshoz a szerző – a DroneMűvek – írásbeli engedélye szükséges.

A fentiekben engedélyezett felhasználási módokon kívül minden más esetben, felhasználási céllal a szerző írásbeli engedélye szükséges.

 

A további vitás kérdésekben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény az irányadó.