KOSÁR
Nagy-mező

Nagy-mező

  • Cikkszám: DM053
  • Készletinfó: Raktáron
  • Bruttó: 8,800 Ft

Elérhető opciók


Fenséges kék árnyalatok, hófödte csúcsok. Ez a kép tökéletesen harmonizál szürke, fekete vagy fehér színekkel berendezett szobákkal.


Termékeink modern technológiával, időtálló, színtartó nyomtatással készülnek. A faliképeken tűélesek, élénkek a színek, ugyanakkor a képek víz- és részben karcállóak. A képeket vakrámára feszítve, biztonságosan csomagolva szállítjuk, így kicsomagolás után azonnal falra akaszthatóak.


Megrendelésnél kérlek vedd figyelembe, hogy a képeket egyedileg, az általad kért fotóval és méretben készítjük el neked, így a megrendeléstől kezdve a kiszállításig 3-4 munkanap telhet el. Amennyiben sürgősen szükséged van a választott képre, kérlek vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, hogy segíthessünk.


Adatlap
Vászonkép Tűéles kép, csodaszép színekkel. A legjobb minőségű valódi festővászon alapanyagra készítjük el a vászonfotót, időtálló, színtartó nyomtatással. A vászon vakrámára lesz felfeszítve.
Csomagolás A képeinket alaposan buborékos fóliába és kartonba csomagolva küldjük. A csomagban a rögzítőelemek is benne vannak, így a képet kicsomagolás után máris felteheti a falra.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!

Címkék: tél, , légifotó, fotó, vászonkép, hegy, bükk, bükkhegység, bükk-hegység, temészet, természetfotó, vászonfotó,