KOSÁR
Napcsillag

Napcsillag

  • Cikkszám: DM058
  • Készletinfó: Raktáron
  • Bruttó: 7,900 Ft

Elérhető opciók


Fény és árnyék, felhő és napsugár, magányos bokor és ölelő hegyek ugyanazon a képen. Válaszd ezt a képet, hogy te is a szobád falán csodálhasd a természet táncát.

Termékeink modern technológiával, időtálló, színtartó nyomtatással készülnek. A faliképeken tűélesek, élénkek a színek, ugyanakkor a képek víz- és részben karcállóak. A képeket vakrámára feszítve, biztonságosan csomagolva szállítjuk, így kicsomagolás után azonnal falra akaszthatóak.


Megrendelésnél kérlek vedd figyelembe, hogy a képeket egyedileg, az általad kért fotóval és méretben készítjük el neked, így a megrendeléstől kezdve a kiszállításig 3-4 munkanap telhet el. Amennyiben sürgősen szükséged van a választott képre, kérlek vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, hogy segíthessünk.


Adatlap
Vászonkép Tűéles kép, csodaszép színekkel. A legjobb minőségű valódi festővászon alapanyagra készítjük el a vászonfotót, időtálló, színtartó nyomtatással. A vászon vakrámára lesz felfeszítve.
Csomagolás A képeinket alaposan buborékos fóliába és kartonba csomagolva küldjük. A csomagban a rögzítőelemek is benne vannak, így a képet kicsomagolás után máris felteheti a falra.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!