KOSÁR

Rólunk

Szabó Balázs vagyok…

2017 óta foglalkozok drónfotózással, fotózással. Mindig is vonzott a repülés, és amikor először repültem drónnal azonnal lenyűgözött, rögtön megláttam a benne rejlő lehetőségeket. Főként azt tartottam izgalmasnak, mennyire más perspektívából lehet megmutatni a világot vele a nézőnek. Később vásároltam egy DSLR fényképezőgépet is. Azóta időjárástól, helyzettől, témától függően alkalmazom a két technikát fotóim elkészítésére. Az eltelt évek során mindkét technika előnyeit használom képeim elkészítésekor.

 

Mint minden fotósnak, nekem is vannak kedvenc témáim, az egyik a természetfotózás, a másik portréfotózás. Mindkét témában megtaláltam a megvalósítandó kihívásokat.

 

Fotóimmal a közösségi médiákban (Facebook, Instagram) is jelen vagyok. Az eltelt évek során mindkét felületen sok pozitív visszajelzést kaptam. Igy jött az ötlet, hogy fotóim hagyományos formátumban is megjelenjenek. Mindezeknek nagy szerepe volt abban, hogy elkészült ez a webshop, így akiknek elnyerték a tetszését a fotóim, és szívesen látnák valamelyik fotómat nyomtatott formában is, a webshopon keresztül megvásárolhatják.

 

Az apró csodákat bárhol megtalálhatjuk körülöttünk lévő világban, ha figyelmesen tekintünk környezetünkre és nyitott szemmel járunk a világban. Sokszor elég kimenni a kertbe, vagy egy közeli mezőre, hegyre, hogy valami csodálatosat láthassunk nap mint nap. Csak egy kicsit jobban oda kell figyelnünk a körülöttünk lévő világra, hogy megmutassa egyszerű csodáit. Van, hogy magasra kell emelkednünk, máskor elég, ha letérdelünk, hogy meglássuk valami szépet.

 

Fotóimmal azt az egyszerű szépet szeretném megmutatni a nézőimnek, amit én látok amikor a fotóimat készítem.

 

Nem tudhatjuk meddig láthatjuk még a mai formájában Földünket, hisz napról napra csökken a növény- és állatvilágunk. Fontos lenne, hogy megőrizzük utódainknak, hisz mi is csak kölcsön kaptuk, hogy élhessünk benne. Talán, ha megállunk egy pillanatra és átéljük a természet apró csodáit, elgondolkodunk rajta, hogy mit tehetnénk, hogy ez fennmaradhasson.